רשלנות מקצועית

משרדנו מייצג את לקוחות המשרד בתביעות רשלנות מקצועית (רשלנות בבניה, רשלנות רפואית ועוד). הידע הניסיון וההצלחות אשר נצברו במשרד במהלך השנים מבטיחים שלקוחותינו יקבלו את הפיצוי המקסימלי שניתן. 

שירותי המשרד כוללים ליווי וייצוג במשא ומתן לקראת הסכם פשרה, ובמקרה הצורך ניהול הליך משפטי בערכאות המשפטיות השונות.  

בתחילה, עורכי הדין במשרד יגבשו אסטרטגיה המתאימה למקרה, יתמכו את טענותיך המשפטיות והעובדתיות בחוות דעת מתאימות מטובי המומחים בארץ ובעולם, ויחלו במשא ומתן עם הצד השני. במידה והמשא ומתן לא צלח, תוגש תביעה מתאימה לבית המשפט. לאורך כל ההליך עורכי דין מטעם המשרד מלווים את הלקוחות עד לסיום התביעה.  

התקשר עכשיו לתיאום פגישת ייעוץ בטלפון: 03-9444747 

ו/או השאר פרטיך באתר, לקביעת פגישת יעוץ 

 ללא עלות וללא כל התחייבות. 

מהי רשלנות מקצועית?

רוב מקרי הרשלנות מתרחשים כאשר מעניק שירות כלשהו (לדוגמא: רופא, אח, פזיותרפיסט, קבלן, זפת וכו') מעניק השירות שלא בהתאם לחוק / תקנה / הוראה שקבע המחוקק או כאשר פעל בצורה בלתי סבירה. לעיתים מעשה הרשלנות נעשה בשל הרצון לחסוך בזמן או בעלויות, ולעיתים מדובר בחוסר ידיעה או בחוסר תשומת לב. 

כך או כך, ברגע שהתרחשה רשלנות אשר גרמה לנזק – ניתן לתבוע בעדו פיצוי. 

לא בכל המקרים הרשלנות נראית לעין וברורה, ורוב האנשים אינם מודעים לכך שהשירות שקיבלו היה רשלני. 

לכן אנו ממליצים כי כל אדם אשר אינו מרוצה מתוצאות השירות שקיבל מבעל מקצוע ונגרם לו נזק כתוצאה מהשירות שקיבל (בין אם מדובר בנזק כספי ובין אם מדובר בנזק פיזי או נפשי) יברר באמצעות עורך-דין האם מדובר ברשלנות מקצועית או לא. 

מטרת הפיצוי הינה השבת המצב לקדמותו, בטרם התרחשה הרשלנות. 

כך לדוגמא, אם קבלן בנה מרפסת שהתמוטטה, יפוצה בעל הבית בסכום שיכסה את עלות בניית המרפסת בהתאם לתקן, במקרים רבים יתווסף לכך פיצוי בגין עוגמת נפש ונזקים נלווים שונים.  

במקרים בהם לא ניתן להשיב את המצב לקדמותו ולתקן את עוולת הרשלנות יפוצה הניזוק או בני משפחתו בסכום מתאים לנזק שנגרם (למשל במקרים מסוימים של רשלנות רפואית אשר הותירה נכות, מום או חלילה גרמה למוות המטופל) .

רשלנות רפואית היא מן המפורסמות, כך גם רשלנות בענף הבניה (פרשת המרפסות הקורסות של גינדי בחדרה למשל ומקרים רבים אחרים).

התקשר עכשיו לתיאום פגישת ייעוץ בטלפון: 03-9444747 

או השאר פרטיך באתר ועורך דין ממשרדינו יחזור אליך לקביעת פגישה להערכת שווי וסיכויי הצלחת תביעתך 

ללא עלות וללא כל התחייבות.

חוק לשכת עורכי הדין קובע, חובת התנהגות ברמה מוסרית גבוהה ביותר של הגינות.

אין המושגים הללו באים לקבוע איסור של רשלנות. עם זאת, האין לומר עדיין כי מי שחייב בחובת הגינות בוודאי חייב להימנע מרשלנות? אין חולק כי מושגי הנאמנות והמסירות דורשים מעורך הדין לא להונות ולא לרמות. עוד הם דורשים ממנו להתנהג לפי כללי התנהגות נאותים וראויים במישור היושר וההגינות. חובת המסירות דורשת מעורך הדין להתאמץ עבור הלקוח, ועבירת הרשלנות דורשת ממנו "לאמץ את שרירי השכל" להבחין בבעיה אפשרית ללקוחו ולמנוע אותה כמיטב יכולתו.

לכן, ניתן אולי לטעון כי רשלנות מודעת, במובן זה של כשלון במתן פתרון מקצועי טוב לבעיה, אשר דבר קיומה ידוע לעורך הדין, יכולה להיחשב כעבירת אתיקה. עם זאת, דברים אלה מוטלים בספק.

לקבלת ייעוץ משפטי

חייגו עכשיו:

03-9444747

סיכום דבר:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support